Casti gaming Genesis Radon, Microfon, Stereo, 20 - 20000 Hz, Lumina LED, Negru


  4.4  |  835 recenzii

   Detalii

Descriere

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Genesis Radon 300 sunt căști de joc excelente, care vor ajuta orice jucător pasionat să-și învingă adversarii pe câmpul de luptă virtual. Aceste căști au o putere excelentă și un sunet de înaltă calitate, datorită sensibilității de 115dB, a driverelor de neodim de 40 mm și a intervalului de frecvență de la 20 la 20.000 Hz. Căștile au un sunet surround 7.1 care te ajută să auzi chiar și cel mai silențios sunet din joc și să eviți să fii atacat de adversari. Aceste căști sunt alegerea perfectă atunci când doriți să jucați jocuri în echipă. Au un microfon sensibil și de înaltă calitate, care reduce zgomotul extern și vă oferă o conexiune excelentă cu echipa dumneavoastră. Genesis Radon 300 sunt foarte ușoare și confortabile, dar în același timp sunt extrem de rezistente. Cablul lor USB de doi metri este rezistent la daune și nu se încurcă. În plus față de caracteristicile excelente, aceste căști au și un design modern cu lumină de fundal roșie, care va ajuta fiecare jucător să se simtă ca un jucător profesionist.

Iluminarea cu fundal roșu cu tematică Genesis oferă Radon 300 un caracter de joc adecvat. Designul distinctiv vă va face să ieșiți din mulțime, cu siguranță acest telefon nu va trece neobservat.

Radon 300 are un microfon sensibil care asigură o comunicare excelentă cu alți jucători. Microfonul este, de asemenea, extrem de flexibil, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul emiterii unor comenzi militare importante.

SPECIFICATIILE PRODUSULUI:
Platforma: computer desktop
Culoare iluminare: roșu
Impedanță: 32 Ohmi
Diametrul șoferului: 40 mm
Specializat: pentru jucători
Materialul driverului: Dinamic
Greutate: 334 g
Suport pentru microfon: Montare manuală
Material: Piele artificială
Culoare: roșu, negru
Tipul căștilor: pe ureche
Răspuns în frecvență microfon: 100 - 10000 Hz
Sensibilitate microfon: -42 dB
Nivel de presiune acustică: 115 dB
Răspunsul în frecvență al căștilor: 20 - 20000 Hz
Sistem audio: Virtual 7.1
Sârmă: țesătură de cablu
Control sunet: Cablu integrat
Microfon: Da
Comunicare: cablu
Iluminat: Da
Lungime cablu: 200 cm
Conectori: USB tip A