Casti gaming Genesis Neon, Microfon, Iluminare RGB, Negru


  4.39  |  891 recenzii

   Detalii

Descriere

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Fii unic, ieși în evidență pe câmpul de luptă și arată-ți stilul cu iluminare de fundal în 6 culori sau culori curcubeu din paleta RGB. Acest efect fascinant are până la nouă moduri de iluminare din spate, astfel încât Neon 600 RGB vă va face victoriile elegante. Funcția care vă permite să selectați orice culoare de iluminare din spate confirmă doar unicitatea acestor căști. Buton încorporat în casca stângă, astfel încât să puteți regla instantaneu nivelul volumului după cum doriți.

 

Arsenalul Neon 600 RGB este echipat cu drivere de înaltă calitate de 50 mm care garantează un sunet clar. În plus, traductoarele oferă o frecvență largă între 20 și 20.000 Hz, oferind un bas incredibil de puternic și un sunet special optimizat pentru meciurile de joc. Cu aceste căști veți face tot ce este necesar pentru a vă asigura victoria.

Conceput pentru a oferi un confort maxim la utilizare, Neon Genesis 600 RGB are o bandă de susținere confortabilă și flexibilă, care se adaptează perfect oricărei forme a capului. Piele de înaltă calitate garantează un aspect impecabil pentru o lungă perioadă de timp.

 

Cheia pentru câștigarea competițiilor în echipă este comunicarea clară, la timp și eficientă în echipă. Neon 600 RGB este echipat cu un microfon flexibil de înaltă calitate care nu vă va dezamăgi în nicio situație. Datorită designului său flexibil, puteți regla cu ușurință microfonul în cea mai convenabilă poziție

Comenzile ergonomice încorporate în căști oferă acces constant și convenabil la cele mai esențiale funcții, cum ar fi întreruperea, redarea sau controlul volumului. Structura plăcută a butoanelor, caracterizată printr-un clic vizibil, vă permite să reglați volumul imediat după cum doriți.

SPECIFICATIILE PRODUSULUI:
Fără sunet de microfon: Nu.
Culoare iluminare: verde, roz, RGB, albastru, violet, roșu
Impedanță: 32 Ohmi
Diametrul șoferului: 50 mm
Specializat: pentru jucători
Materialul conducătorului: magnet de neodim
Greutate: 365 g
Suport pentru microfon: Montare manuală
Material: Piele artificială
Culoare: roșu, negru
Tipul căștilor: pe ureche
Răspuns în frecvență microfon: 100 - 20000 Hz
Sensibilitate microfon: -48 dB
Nivel de presiune acustică: 108 dB
Răspunsul în frecvență al căștilor: 20 - 20000 Hz
Sistem audio: 2.0
Sârmă: țesătură de cablu
Control volum: Căști încorporate
Microfon: Da
Comunicare: cablu
Iluminat: Da
Lungime cablu: 230 cm
Conectori: Mini jack 2 x 3,5 mm