Casti gaming Genesis Neon, Lumina LED, Negru/ Rosu


  4.11  |  774 recenzii

   Detalii

Descriere

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Genesis Neon 360 sunt căști de joc confortabile, durabile și de calitate, care vă garantează o experiență sonoră de neegalat. Sunt potrivite atât pentru jocuri, cât și pentru a asculta melodiile preferate. Sistemul stereo de calitate al acestor căști vă garantează efecte sonore incredibile, iar traductoarele lor mari de 50 mm vă oferă o adâncime excelentă a oricărui sunet. Ele garantează că fiecare jucător se va simți ca parte a câmpului de luptă virtual. Neon 360 are căști mari și moi, iar bentita metalică și cablul lor durabil vă garantează o muncă excelentă, indiferent cât de lungi și intense sunt maratoanele de joc. În plus față de caracteristicile sale excelente, Neon 360 are și un design modern, care va ajuta fiecare jucător să se simtă ca un jucător profesionist. Acestea sunt completarea perfectă a experienței dvs. de joc, datorită designului lor modern și funcției vibrante. În plus, lumina LED cu care sunt echipate completează stilul dvs. de joc.

 

Căștile Neon 360 garantează o experiență incomparabilă în lumea sunetului. Traductoarele sale mari, sunetul și durabilitatea perfecte, designul ergonomic îl fac o alegere ideală atât pentru jocuri, cât și pentru ascultarea muzicii.

Difuzor mai mare, sunet mai bun. Căștile Neon 360 sunt echipate cu traductoare mari de 50 mm. De aceea sunt capabili să emită un sunet care îi impresionează atât pe fanii jocurilor, cât și pe iubitorii de muzică prin calitatea sa.

SPECIFICATIILE PRODUSULUI
Culoare iluminare: roșu
Diametrul șoferului: 50 mm
Specializat: pentru jucători
Materialul conducătorului: magnet de neodim
Platforma: computer desktop
Culoare: roșu, negru
Impedanță: 32 Ohmi
Funcții: Vibrații
Greutate: 390 g
Conectori: Mini jack x2
Sârmă: țesătură de cablu
Lungime cablu: 230 cm
Comunicare: cablu
Sensibilitate microfon: -48 dB
Răspuns în frecvență microfon: 100 - 20000 Hz
Suport pentru microfon: încorporat
Microfon: Da
Nivel de presiune acustică: 108 dB
Răspunsul în frecvență al căștilor: 20 - 20000 Hz
Iluminat: Da
Control volum: Căști încorporate
Sistem audio: 2.0
Tipul căștilor: pe ureche