Casti gaming Genesis Argon, Microfon, Stereo, 20 - 20000 Hz, Negru / Rosu


  4.66  |  8 recenzii

   Detalii

Descriere

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Genesis Argon 400 sunt căști de joc excelente, care pot fi utilizate cu un computer sau consolă. Acestea vă vor ajuta să auziți fiecare adversar și să reacționați rapid la orice situație de joc. Aceste căști vă garantează un sunet excelent, iar panoul de control special de pe cablul lor vă oferă control deplin asupra tuturor setărilor de sunet ale jocurilor dvs. Cablul lor lung vă garantează confortul maxim și ușurința în utilizare. În plus față de caracteristicile excelente, au și un design modern, care va ajuta fiecare jucător să se simtă ca un jucător profesionist. Argon 400 are un microfon sensibil care vă oferă o calitate perfectă, iar opțiunea de a-l scoate din căști rapid și ușor vă garantează confortul maxim în fiecare joc.

 

Setul cu cască este echipat cu un microfon sensibil care asigură o transmisie vocală de înaltă calitate fără interferențe. Microfonul poate fi îndepărtat ușor și rapid atunci când nu este necesar să fie folosit.

Argon 400 va fi apreciat printre jucătorii care nu se limitează la un singur dispozitiv. Căștile sunt echipate cu un adaptor special care vă permite să vă conectați la computer fără probleme. Conectorul lung (1 m) este foarte convenabil și vă va permite să vă bucurați de sunet de înaltă calitate fără a fi limitat. Acum puteți avea un singur receptor pentru toate dispozitivele.


Genesis Argon 400 este o cască care poate fi utilizată atât cu computere, cât și cu console. Versatilitatea sa este doar unul dintre avantaje, în afară de sunetul de înaltă calitate și controlul complet asupra setărilor sunetului.

SPECIFICATIILE PRODUSULUI:
Diametrul șoferului: 40 mm
Specializat: pentru jucători
Platforma: Sony PlayStation 4, PC, XBOX One, iOS, Android
Culoare: roșu, negru
Impedanță: 32 Ohmi
Greutate: 240 g
Conectori: Mini jack x2, mini jack x1
Placă de sârmă: Scut din plastic
Lungime cablu: 150 cm
Comunicare: cablu
Sensibilitate microfon: -60 dB
Răspuns în frecvență microfon: 100 - 10000 Hz
Suport pentru microfon: Suport pentru mână detașabil
Microfon: Da
Nivel de presiune acustică: 107 dB
Răspunsul în frecvență al căștilor: 20 - 20000 Hz
Iluminare: Nu.
Control sunet: Cablu integrat
Sistem audio: 2.0
Tipul căștilor: pe ureche