Casti gaming ASUS TUF Gaming H5, sunet surround virtual 7.1, procesor audio USB hardware, difuzoare 50mm, banda de sustinere din otel inoxidabil, compatibile multiplatforma, 3.5mm/USB 2.0, pliabile, Negru


  4.52  |  939 recenzii

   Detalii

Descriere

 

Casti gaming ASUS TUF Gaming H5, sunet surround virtual 7.1, procesor audio USB hardware, difuzoare 50mm, banda de sustinere din otel inoxidabil, compatibile multiplatforma, 3.5mm/USB 2.0, pliabile, Negru

 

Caracteristici:

  • Sunet surround virtual 7.1, ce poate fi activat prin simpla apasare a unui buton amplasat pe modulul de control;
  • Difuzoare exclusive ASUS Essence cu diametrul de 50mm si incite acustice ermetice pentru obtinerea unui sunet captivant;
  • Bareta rezistenta, din otel inoxidabil, pentru durabilitate sporita;
  • Design cu greutate redusa si cupe ajustabile pentru potrivire perfecta, ce asigura confort total in jocuri;
  • Suport multi-platforma, cu compatibilitate pentru PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, telefoane mobile si Xbox One.
 
 

Sunet captivant. Rezistenta sporita

Noile casti cu microfon TUF Gaming H5 sunt proiectate astfel incat sa ofere o calitate deosebita a sunetului, alaturi de o rezistenta sporita. Multumita suportului pentru sunet surround virtual 7.1 si difuzoarelor exclusive ASUS Essence cu incinte acustice ermetice, TUF Gaming H5 imbunatateste experienta audio in jocuri, oferind un sunet bogat, captivant. Designul cu greutate redusa asigura un nivel ridicat de confort pe durata sesiunilor prelungite de jocuri, iar bareta din otel inoxidabil permite castilor sa treaca peste rigorile presupuse de utilizarile si deplasarile frecvente. Castile TUF Gaming H5 folosesc un conector de 3.5mm, ceea ce le permite sa fie folosite impreuna cu diverse platforme, precum PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch si telefoane mobile.

 

Bas deosebit de profund. Detalii clare.

Bas mai puternic, sunet mai clar

TUF Gaming H5 beneficiaza de functiile audio esentiale ale castilor cu microfon ASUS pentru jocuri si incorporeaza incinte acustice ermetice, care produc un sunet mai clar, cu bas puternic, permitandu-ti astfel sa te cufunzi intr-o experienta de joc captivanta, cu o redare audio realista.

 
 

Jocuri captivante. Sunet Surround Virtual 7.1 cu o apasare de buton

Castile cu microfon TUF Gaming H5 ofera sunet surround virtual 7.1 fara ajutorul unei aplicatii software si fara a afecta performanta PC-ului, functia putand fi activata cu o simpla apasare a butonului amplasat pe modulul de control

 
 

Rezistenta sporita pe termen lung. Bareta din otel inoxidabil

Pentru a putea trece de rigorile sesiunilor intense de jocuri, bareta castilor cu microfon TUF Gaming H5 este confectionata din otel inoxidabil deosebit de rezistent, care asigura durabilitatea pe o lunga perioada de timp.

 
 

Cupe ajustabile si design cu greutate redusa

Multumita cupelor ajustabile, castile cu microfon TUF Gaming H5 se potrivesc pe orice forma a capului si le permit jucatorilor sa participe la sesiuni extinse de joc fara a simti vreun disconfort. Totodata, designul cu greutate redusa diminueaza presiunea pe care o exercita castile cu microfon asupra utilizatorului si le recomanda pentru deplasari.

 
 

Microfon dual. Ideal pentru jocuri si convorbiri in deplasari

Modelul TUF Gaming H5 a fost prevazut cu doua microfoane - un microfon cu brat detasabil, care asigura comunicatii clare in timpul jocurilor si un microfon pe fir, usor de folosit pentru convorbiri telefonice sau alte activitati de rutina. Mai mult, modulul de control pe fir, care permite ajustarea volumului si dezactivarea microfonului, este extrem de usor de folosit.

 
 

O singura pereche de casti cu microfon pentru toate platformele

Cu TUF Gaming H5, nu vei mai avea nevoie de alte casti cu microfon pentru consola. TUF Gaming H5 asigura suport pentru mai multe platforme, printre care PC, MAC, PS4, Nintendo Switch, telefoane mobile si Xbox One.

 
 

Armoury II

Armoury II este un software care va ofera control extins si o interfata intuitiva, astfel incat puteti ajusta cu usurinta castile TUF Gaming H5 pentru a va putea juca in stilul propriu1. Aveti controlul complet al experientei dvs. audio, de la egalizator (EQ) la nivelul de balansare al difuzoarelor 7.12, si chiar creati si aplicati cu usurinta profile audio pentru diferite jocuri si scenarii, cum ar fi jocurile de curse sau FPS-urile.