Casti gaming ASUS ROG Theta Electret, difuzoare dedicate Hi-Fi Electret 120mm, compatibile multiplatforma, 3.5mm, Negru


  4.92  |  253 recenzii

   Detalii

Descriere

 

Casti gaming ASUS ROG Theta Electret, difuzoare dedicate Hi-Fi Electret 120mm, compatibile multiplatforma, 3.5mm, Negru

 

Caracteristici:

  • Primele casti de gaming electret din lume, cu un sistem dinamic de difuzoare care ofera un sunet exceptional de realist si bass optimizat;
  • Cablul de cupru placat cu argint din clasa Hi-Fi asigura o reproducere a sunetelor de inalta frecventa cu o fidelitate excelenta;
  • Microfon cu brat special reglat care ofera comunicatii clare in joc, certificat cu TeamSpeak si Discord;
  • Cupele pentru urechi si cadrul metalic ofera o disipare mai buna a caldurii si durabilitate pentru utilizare pe termen lung;
  • Pernite pentru urechi ROG Hybrid cu forma de D inversat si material special cu racire rapida si un design favorabil pentru ochelari, care iti ofera un confort fara compromisuri.
 
 

Sunet audiofil, jocuri complet captivante

ROG Theta Electret sunt casti de gaming de ultima generatie care includ tehnologia driverelor electret, alaturi de drivere etanse Essence pentru bas, redand un sunet exceptional pentru audiofili. Jocurile par mai captivante si te conecteaza si mai mult cu muzica pe care o iubesti. Sunt asortate perfect cu DAC-uri si amplificatoare. Pentru audiofili si gameri, ROG Theta Electret sunt casti fara compromisuri, oferind un sunet de top si o experienta de joc captivanta, cu un design robust, de inalta calitate. 

 
 

Difuzor electret si difuzor de bass din neodim

ROG Theta Electret sunt casti de gaming de ultima generatie care includ tehnologia driverelor electret, care ofera sunet pentru audiofili cu un exceptional raspuns in frecventa pe medii si inalte, pentru audio realist in jocuri si experiente superbe in ascultarea muzicii. Castile incorporeaza, de asemenea, driverele exclusive ROG Essence, cu o camera etansa, care ofera o performanta optimizata a basilor, care ridica jocurile la un nou nivel de profunzime si realism. ROG Theta Electret se potrivesc perfect cu DAC-uri si amplificatoare high-end, oferind un sunet pur de inalta rezolutie. 

 
 

1. Difuzor electret

2. Bass neodim

 

Frecventa de raspuns

Driverele electret ofera o redare dramatic imbunatatita a frecventelor inalte si medii comparativ cu driverele cu magneti neodim, care sunt afectate de interferente de la vibratii, din cauza limitarilor fizice ale designului.

 

Cablu de cupru placat cu argint pentru claritate audio mai buna

ROG Theta Electret sunt echipate cu un cablu din clasa Hi-Fi, din cupru placat cu argint, pentru o claritate audio imbunatatita si o ambianta sonora exceptionala. Cu pierderi minimale comparativ cu alte tipuri de cabluri audio, cablurile de cupru placat cu argint mentin gama de frecvente inalte a materialului sursa, oferind cea mai buna performanta audio.

 
 

1. Cupru

2. Placaj cu argint din clasa Hi-Fi

 

Microfon ajustat special

ROG Theta Electret vine cu un microfon boom detasabil unidirectional, care este reglat special pentru comunicatii clare prin voce si este certificat de aplicatiile lider in materie de comunicatii. Tehnologia de diversiune a semnalului asigura chat-uri in jocuri fara distorsiuni, iar un buton de control intuitiv de pe cupa urechii iti permite sa dezactivezi instantaneu microfonul, fara a-ti intrerupe jocul.

 
 

Confort proiectat de experti

ROG Theta Electret ofera un incredibil nivel de confort si izolare fonica cu pernitele pentru urechi ROG Hybrid. Actualizate cu un material mai nou si mai moale, aceste pernite combina materialul textil specializat, cu racire rapida si o piele proteica 100 % , pentru un confort si o izolare fonica exceptionale. Designul cu racire rapida reduce caldura cu pana la 25 %, mentinandu-ti urechile mai reci pe parcursul sesiunilor lungi de gaming. Pernitele au, de asemenea, o forma ergonomica de D inversat, cu o forta de apasare optimizata, potrivindu-se ferm si confortabil pe urechi. Pentru gamerii care poarta ochelari, pernitele au un design cu presiune redusa, care elimina disconfortul care se intalneste deseori la casti, pentru experiente imbunatatite de joc si auditie.

 
 

1. Pernite pentru urechi exclusive ASUS Hybrid pentru o superba izolare fonica si confort.

2. Materialul textil specializat cu racire rapida ramane racoros si confortabil in tipul sesiunilor lungi de joc.

3. Materialul care reduce presiunea imbunatateste confortul pentru gamerii care poarta ochelari.

4. Forma ergonomica de D inversat se potriveste mai bine pe urechi si ofera o experienta mai confortabila.

 

Doua senzatii diferite

ROG Theta Electret vin cu doua tipuri de pernite pentru urechi ROG Hybrid, asa ca poti alege care se potriveste mai bine si este mai buna pentru tine. O pereche combina pielea proteica cu un material textil aerisit de tip plasa, cu racire rapida, care este moale si subtire si este perfect pentru o sesiune rapida de joc. A doua pereche este mai groasa, dar adauga mai mult material textil cu racire rapida, pentru un confort extins, ceea ce le face ideale pentru sesiuni maraton de gaming.

 
 

1. Piele sintetica cu racire rapida

2. Material textil cu racire rapida

 

Design metalic al cupelor si cadrului

Cupele si cadrul de prindere ale acestora sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu care permite o mai buna disipare a caldurii si are o buna durabilitate, care rezista rigorilor gaming-ului si a utilizarii pe termen lung.

 
 

1. Microfon on/off

 

Compatibilitate multiplatforma

ROG Theta Electret ofera suport multiplatforma pentru PC-uri, Mac-uri, telefoane mobile, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch.