Casti gaming ASUS ROG Theta 7.1, sunet surround real 7.1, 8 difuzoare dedicate, microfon AI pentru anularea zgomotului, ROG home-theater 7.1 DAC, quad-drivere ESS, compatibile multiplatforma, USB-C/USB 2.0, Negru


  4.68  |  670 recenzii

   Detalii

Descriere

 

Casti gaming ASUS ROG Theta 7.1, sunet surround real 7.1, 8 difuzoare dedicate, microfon AI pentru anularea zgomotului, ROG home-theater 7.1 DAC, quad-drivere ESS, compatibile multiplatforma, USB-C/USB 2.0, Negru

 

Caracteristici:

  • Sunet surround 7.1 cu opt drivere ASUS Essence si subwoofere virtuale pentru sunet de joc incredibil de imersiv si bass puternic;
  • Microfon de top cu AI pentru atenuarea zgomotului, care ofera claritate de cristal in comunicatiile de voce;
  • Patru drivere ESS 9601 si ROG home-theater 7.1 DAC ce ofera un sunet exceptional;
  • Conector USB-C pentru compatibilitate cu PC, Mac, PS5, Nintendo Switch si dispozitive inteligente;
  • Pernute ROG hibrid pentru incintele acustice, cu material special de racire rapida si design prietenos ce ofera un confort necompromis;
  • Software-ul Armory II permite reglarea bass-ului virtual si a altor profiluri audio.
 
 

Surround 7.1 superior

ROG Theta 7.1 sunt casti de gaming premium cu sunet surround 7.1, dotate cu 8 drivere discrete Essence si basi virtuali puternici pentru pozitionare precisa si sunet senzational. ROG Theta7.1 sunt si primele casti din industrie care sunt echipate cu un microfon cu AI pentru anularea zgomotelor, care asigura comunicatii in jocuri cu o claritate de cristal de neegalat. ROG Theta 7.1 sunt echipate si cu un DAC 7.1 ROG personalizat, din clasa home-theater, precum si cu 4 drivere de inalta rezolutie ESS 9601, care redau un sunet de calitate fara pierderi, care va face jocurile sa para foarte realiste. Conectorul USB-C le permite jucatorilor sa se bucure cu usurinta de sunetul surround 7.1 pe PC-uri, console si dispozitive mobile. Iluminarea RGB personalizabila iti permite sa stralucesti in stil, iar calitatea premiata a constructiei si designul ergonomic sporesc confortul si durabilitatea.

 
 

Sunet surround 7.1 impecabil cu difuzor de bass virtual

In loc sa aiba cinci drivere mai mici care compromit basii, designul inovator al lui ROG Theta 7.1 include patru drivere discrete Essence mai mari in fiecare cupa, pentru a reda intregul spectru de sunete surround pe 7.1 canale cu o incredibila fidelitate si cu un bas virtual puternic. Cu sunetele din jocuri pozitionate precis in spatiul 3D, vei auzi originea fiecarei impuscaturi sau zgomot de pasi, ceea ce va conferi o viata fara precedent campului de lupta si o experienta captivanta de neegalat.

 
 

DAC exclusiv 7.1 ROG din clasa home-theater si patru drivere ESS 9601

ROG Theta 7.1 vine cu un un DAC 7.1 ROG personalizat, din clasa home-theater, cu codec audio SupremeFX S1220A. Spre deosebire de alte casti 7.1 autentice, care folosesc un singur amplificator pentru a alimenta multiple driveres, DAC din ROG Theta 7.1 alimenteaza patru amplificatoare pentru casti ESS 9601, pentru redarea precisa a pozitiei de unde vin sunetele, intr-un peisaj sonor vast. Chiar daca ruleaza un DAC de inalta performanta din clasa home-theater, ROG Theta 7.1 raman reci si confortabile in timpul purtarii, gratie unui material care permite racirea rapida prin disiparea eficienta a caldurii.

 
 

Microfon cu anularea zgomotelor prin AI

ROG Theta 7.1 vin cu primul microfon pentru casti din lume cu AI pentru anularea zgomotelor, care are un procesor dedicat incarcat cu profiluri inteligente antrenate de AI pentru a elimina peste 50 de milioane de tipuri de zgomote de fundal, mentinand insa armonicile vocale pentru comunicatii prin voce in jocuri cu o claritate de cristal. Acest microfon inteligent reduce zgomotele deranjante, tacanitul tastaturii si click-urile mouse-ului cu pana la 95 %, permitandu-ti sa comunici cu claritate in orice mediu. Aditional, microfonul unidirectional detasabil este certificat atat de Discord, cat si de TeamSpeak, iar un indicator luminos din varful microfonului palpaie in rosu atunci cand microfonul este dezactivat, permitandu-ti sa stii cu usurinta starea microfonului.

 
 
 

Iluminare ASUS Aura RGB

Iti poti exprima stilul prin iluminarea RGB Aura personalizabila. ROG Theta 7.1 vin cu efecte de iluminare captivante incorporate in logo-ul ROG iluminat. Alege dintre peste 16,8 milioane de combinatii de culori si patru efecte de iluminare presetate.

 
 

Confort proiectat de experti

Pernitele pentru urechi ROG Hybrid ale castilor ROG Theta 7.1 reduc presiunea asupra ochelarilor pentru a oferi un confort mai bun. Actualizate cu un material mai nou si mai moale, aceste pernite combina materialul textil specializat, cu racire rapida si o piele proteica 100 % , pentru un confort si o izolare fonica exceptionale. Designul cu racire rapida reduce caldura cu pana la 25 %, mentinandu-ti urechile mai reci pe parcursul sesiunilor lungi de gaming. Pernitele au, de asemenea, o forma ergonomica de D inversat, cu o forta de apasare optimizata, potrivindu-se ferm si confortabil pe urechi. Camera adaposteste, de asemenea, driverele frontale, pentru o redare realista a sunetului.

 
 

1.Pernite exclusive ASUS Hybrid pentru o superba izolare fonica si confort.

2.Material specializat cu racire rapida care se mentine racoros si confortabil in timpul sesiunilor lungi de joc.

3.Materialul care reduce presiunea imbunatateste confortul pentru gamerii care poarta ochelari.

4.Forma ergonomica de D inversatse potriveste mai bine si ofera o experienta mai confortabila.

 

Doua senzatii diferite

ROG Theta 7.1 vin cu doua tipuri de pernite pentru urechi ROG Hybrid, asa ca poti alege care se potriveste mai bine si este mai buna pentru tine. O pereche combina pielea proteica cu un material textil aerisit de tip plasa, cu racire rapida, care este moale si subtire si este perfect pentru o sesiune rapida de joc. A doua pereche este mai groasa, dar adauga mai mult material textil cu racire rapida, pentru un confort extins, ceea ce le face ideale pentru sesiuni maraton de gaming.

 
 

Cupe metalice si control instantaneu

ROG Theta 7.1 vin cu un design metalic al cupelor si furcilor, dintr-un aliaj de aluminiu, care ofera o mai buna disipare a caldurii si o durabilitate sporita, pentru a face fata rigorilor jocurilor si utilizarii pe termen lung. Un buton cu o singura atingere iti permite sa comuti instantaneu intre sunetul surround si cel stereo, in vreme ce un alt control durabil permite ajustarea volumului, dezactivarea microfonului si chiar si iluminarea RGB – in felul acesta ai la indemana toate controalele esentiale.

 
 

1. Mod 7.1 surround / stereo*

2.Control volum. Dezactivare microfon. Iluminare ROG on/off

*Actioneaza comutatorul pentru a alege modul 7.1 surround-sound sau 2.0 stereo. Asigura-te ca modul dorit a fost setat inainte de conectare.

 

Compatibilitate multi-platforma

Cu un conector USB-C care permite o larga compatibilitate cu PC-uri, Mac-uri, dispozitive mobile, PlayStation 4 (Foloseste un cablu adaptor USB-C la USB 2.0. Sunetul surround este disponibil doar pe dispozitivele compatibile) si Nintendo Switch, te vei bucura de o iesire de inalta fidelitate oriunde.

 
 

Armoury II

Software-ul Armoury II ofera controale extinse si o interfata intuitiva, asa ca poti regla cu usurinta ROG Theta 7.1 sa redea sunetele asa cum vrei. Preia controlul deplin al experientei tale audio, de la egalizator (EQ) si pana la echilibrarea nivelurilor boxelor 7.1 si creeaza cu usurinta si aplica profiluri audio pentru diferite tipuri de jocuri si scenarii, cum ar fi jocurile FPS si cele de curse.