Casti gaming Alienware AW988, Wireless, Negru


  4.08  |  412 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Alienware AW988, Wireless, Negru
 


Iconic prin design
Personalizati-va iluminatul: iluminarea RGB de 16,8M cu doua zone si AlienFX permite personalizarea in joc, astfel incat jocurile si accesoriile dvs. reflecta stilul dvs. Efecte de culori, stralucire, tempo si animatii personalizate pentru peste 150 de jocuri. Aveti, de asemenea, capacitatea de a crea si descarca teme unice.
Realizat cu mintea: Am conceput setul cu cascã pentru jocuri, atat puternic, cat si usor, cu materiale ultra-premium pentru un confort maxim si o purtare stilata. Cu o banda de cap bine facuta, perne confortabile pentru ureche cu tesatura de umiditate si controale usor accesibile, puteti sa jucati ore intregi si sa aratati bine sa o faceti.
 
 
Obtineti sunet de inalta calitate
Nu ratati nici un sunet: Castile va duc adanc in joc cu tehnologie sofisticata de sunet. Asteptati-va sunetele clare, profesionale in-game cu sunetul surround Alienware 7.1 Virtual si o semnatura acustica clara, larga. Sunetele neodymium de inalta fidelitate de 40 mm rotunjesc sunetele profunde, bogate in bas si expansiv pentru o experienta de joc fara egal.
Amplificati actiunea: Jocurile multiplayer cer comunicare clara. Asigurati-va ca intreaga echipa aude fiecare directie si fiecare strigat de lupta cu un microfon imbunatatit, unidirectional, care anuleaza zgomotul, cu comunicatii de voce naturale.
   
Comandati controalele.
Alienware Command Center Software va permite sa creati profiluri si setari de joc, astfel incat egalizatorul dvs. sa fie gata sa se adapteze la cerintele dvs. Setarea noastra FPS ridica cele mai inalte frecvente pentru a evidentia toate detaliile importante si minuscule. Ascultati pasi in mod clar  si dati-va un avantaj competitiv. In jocurile de curse, am imbunatatit turatia motoarelor si a sub-frecventelor. In plus, puteti programa si controla cu usurinta efecte de iluminat si Audio Recon dintr-un singur loc, facand jocurile dvs. FPS si mai dinamice, cu indicii de sunet vizuale. Pentru orice gen de joc pe care il iubiti, am creat un profil rotund care va va duce in centrul actiunii.
   
Adaugati nuanta la fiecare nota.
Puteti sa programati sunetul pentru a optimiza setarile de sunet ideale pentru orice activitate. Personalizati-va castile pentru a imbunatati cu mai multa atentie audio pentru jocuri, muzica si filme, cu un clic pe butonul presetarii audio. Mixerul de volum va permite sa va indreptati atentia asupra jocurilor sau a chat-ului in echipa, in timp ce solicitarile audio va ofera notificari vocale care va ajuta sa accelerati conexiunile, starea microfonului si nivelul bateriei. Toate comenzile dvs. sunt disponibile intr-o locatie usor accesibila pe ceasca pentru urechea stanga.
   


Joaca toata ziua (sau noaptea)
Construit cu un design usor si confortabil, setul castile Alienware Wireless Gaming sunt special create pentru a va permite sa jucati timp de cateva ore cu usurinta. Perne respirabile se rotesc pentru a se potrivi exact asa cum le doriti, microfonul este extensibil, ce va permite sa il ridicati si sa va lasati cand jucati solo.

Desprindeti cablurile. Intrati in joc.
Semnal de inalta performanta inseamna ca eliminati spatiul de joc al cablurilor. Echipat cu wireless 2.4Gz fara intarziere si o raza de 40 de picioare, castile va permit sa ramaneti conectat, chiar si in timpul pauzelor de gustare.

Baterie indelungata
Rezista pana la 15 ore de joc fara  incarcare. Iar atunci cand nu este nevoie de wireless, conectati doar la portul audio de 3,5 mm - sau imperecheati cu telefonul mobil sau cu consola de jocuri - pana la urmatoarea sesiune de maraton.

 
   
Porturi si sloturi
1. Porniti / opriti alimentarea;
2. Mixer de volum joc / chat;
3. Mute Mic;
4. Volum;
5. Presetare audio;
6. Port de incarcare (pentru USB de tip A la micro USB);
7. Port auxiliar;
8. Indicator luminos baterie;
9. Dongle fara fir USB.
   
Dimensiuni si greutate
Inaltime: 192.76mm, Latime: 189.83mm, Lungime: 93,12 mm.