Casti gaming Acer Predator Galea 350, Surround 7.1, Negru


  4.92  |  111 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti gaming Acer Predator Galea 350, Surround 7.1, Negru



Scufunda-te intr-un sunet minunat!

Primele si ultimele casti de care vei avea nevoie vreodata – atat online, cat si offline. Lasa-te captivat de sunetul surround virtual 7.1 in timp ce discuti despre elementele tactice cu colegii, prin intermediul microfonului cu brat complet retractabil si cu anularea zgomotului. Gestionarea sunetului este simplificata si de caseta de control audio incorporata. Costumeaza-te, soldatule. Victoria te asteapta.
 
 
Inconjurat de sunet

Cu sunetul surround 7.1 virtual, auzi totul - fie puternic sau incet. De asemenea, poti alege modul potrivit (joc / muzica / film) pentru a seta dispozitia perfecta prin intermediul casetei de control audio.
 
Cunoaste-ti driver-ul

Driverele noastre avansate de neodim de 50 mm ofera un sunet de inalta calitate care iti arunca incanta urechile cu un bass puternic. Si alaturi de Acer TrueHarmony, am optimizat in continuare tot ceea ce auzi pentru a fi sincronizat perfect cu driverele.
 
Vorbeste cu echipa ta

Microfonul flexibil, unidirectional de anulare a zgomotului si caseta de control audio iti permit sa gestionezi tot ce auzi si spui - it permite sa te bucuri de un joc neintrerupt in timp ce comunici clar cu coechipierii.