Casti de jocuri stereo A1 pentru PS4, PC, RMEGA,controler Xbox One, casti cu anulare a zgomotului, cu microfon, lumina LED


  4.9  |  684 recenzii

   Detalii

Descriere

Banda reglabila
Banda reglabila se pot potrivi cu diferite dimensiuni ale capetelor, iar materialul usor se potriveste complet in jurul urechilor si nu va va incalzi prea mult capul. Mai mult, castile cu cadru metalic sunt suficient de puternice si durabile pentru a dura o sesiune lunga.

Casti pentru protectia pielii
Comparativ cu alte casti de joc, aceste casti au ingrosat pernele urechii pentru a lua mai multa atentie la urechi si pentru a oferi izolare pasiva a zgomotului. Placutele superioare confortabile pentru urechi reduc deficientele de auz si transpirati. Confortul tau extrem poate fi asigurat chiar si pentru o zi intreaga.

Tampon moale pentru cap
Conceput cu tampon de spuma de memorie respirabil, intregul cadru este confortabil si incredibil de durabil, ceea ce va permite sa va bucurati de jocurile, muzica si filmele dvs. preferate fara sa observati ca setul cu casca este pe cap.

Sunet Bass Sourround
Unitatile de actionare de inalta precizie ale castilor pentru urechi ofera un sunet clar si puternic pentru dvs. Oferind un sunet fantastic si socant in timp ce joci, ceea ce te ajuta sa-ti prinzi inamicul inainte sa te gaseasca. De asemenea, puteti auzi pasii si impuscaturile foarte clare in lumea jocului.

Controler in linie
Caseta de control In-Line Audio include o roata de volum si o muta cu o tasta pe care o puteti regla rapid microfonul si volumul in timp ce jucati jocuri. Perfect pentru diverse jocuri precum Halo 5 Guardians, Metal Gear Solid, Call of Duty, Star Wars Battlefront, Overwatch, World of Warcraft Legion etc.

Microfon flexibil 120 °
Microfonul actualizat de izolare a zgomotului ar putea fi mai bun pentru a va ridica sunetul cu o sensibilitate excelenta si pentru a va permite sa va bucurati de melodiile sau filmele preferate cu voce de inalta calitate. Nu va faceti griji ca partenerii dvs. nu va pot gasi!

Muti-Compatibilitate
Aceasta casca de jocuri accepta PS4, PS4 Pro / Slim, Xbox One noua, PSP, Nintendo 3DS, PC, laptop, computer, tableta, iPad, smartphone-uri.