Casti de gaming L33T GJALLARHORN, microfon flexibil, iluminare RGB, 50mm, negru


  4.97  |  10 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti de gaming L33T GJALLARHORN, microfon flexibil, iluminare RGB, 50mm, negru

Unknown Image

Heimdall il foloseste pe Gjallarhorn pentru a aduna zeii pentru batalia finala de la Ragnarök, deoarece explozia sa poate fi auzita in toate cele 9 lumi din Yggdrasil. 
Originea lui Gjallarhorn se pierde in ceata creatiei. Cu toate acestea, nu exista nicio indoiala ca Gjallarhorn a fost una dintre cele mai pretuite posesii ale zeilor.
Pe masura ce dusmanii zeilor se aduna pe campia Vigriör in pregatirea pentru batalia finala de la Ragnarök, ii revine lui Heimdall, gardianul lui Asgard, sa trezeasca si sa adune zeii si intr-adevar toate creaturile vii pentru a apara universul. Heimdall foloseste Gjallarhorn, deoarece explozia sa poate fi auzita in toate cele 9 lumi din Yggdrasil. Odata sunata, odata auzita de toti, incepe batalia finala.

Castile pentru gaming Gjallarhorn sunt concepute pentru jocuri confortabile. Cupele pentru urechi au o senzatie moale, iar banda cu banda auto-reglabila va face castile sa se potriveasca perfect cu capul. Dati comenzile dvs. prin intermediul microfonului incorporat flexibil cu lumina pornita / oprita si aveti acces usor la ureche la functiile de mutare / volum.

Cablu impletit, gros si durabil, fara incurcaturi
Dezactivati lumina On / Off din microfon
Microfon flexibil incorporat
Lumina RGB completa in cupe
Cupe confortabile pentru urechi
Functii de mutare / volum cu acces facil la ureche
Boxe de neodim de 50 mm

Lungimea cablului
2,10 m

Conducator auto
50,00 mm

Raspuns in frecventa (microfon)
20Hz - 20kHz

Impedanta
16? ± 15%

Sensibilitate
100dB / ± 3dB