Casti cu microfon Jabra Evolve2 65, Link380a UC Stereo, Negru


  4.47  |  243 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti cu microfon Jabra Evolve2 65, Link380a UC Stereo, Negru
 
 
Nu este doar nou in toate felurile.
Este noul standard.
 
 
APELURI

Rezultatele exceptionale necesita o performanta exceptionala a apelurilor, iar un sunet profesional, perfect, face toata diferenta. Am preluat performantele incredibile ale apelurilor din seria mondiala Evolve, lider mondial si am facut-o si mai buna, construind trei microfoane profesionale puternice plasate strategic si adaugand chipset-ul nostru digital avansat si cea mai noua tehnologie de procesare a semnalului. Rezultatul este o calitate exceptionala a apelurilor, de fiecare data.

Nu este doar un apel extraordinar. Este noul standard al apelurilor extraordinare.
 
 
UC-CERTIFICAREA

Certificat UC inseamna UC-satisfacut.
Satisfactia garantata nu este ceva ce auzi foarte des in aceste zile, dar il aducem inapoi; Evolve2 65 lucreaza cu toate platformele lider UC (Communications Unified Communications), pentru o colaborare cu adevarat perfecta.

Daca platforma UC la alegere este Microsoft Teams, varianta certificata pentru echipe este perfect adaptata si optimizata pentru a va oferi cea mai buna experienta cu platforma.
 
 
Muzica atat de buna, ca o poti simti.

Am construit aceasta casca cu difuzoare puternice cu difuzoare de 40 mm si l-am alimentat cu cel mai avansat chipset digital de pana acum. Cu Evolve, v-am adus muzica excelenta in timp ce lucrati. Cu Evolve2, preluam calitatea audio la un nivel cu totul nou.

Folosind masuratori biometrice de sute de capete, am creat designul ergonomic perfect, oferind o forma de banda unica care optimizeaza distributia greutatii pentru fiecare forma a capului. Rezultatul este o casca care ofera confort intreaga zi, zi de zi.
 
 
Izolare zgomot

Fie ca lucrati la birou sau din mers, zgomotul de fundal va poate perturba cu adevarat fluxul. Pune-ti Evolve2 65 si simte ca zgomotul din jurul tau se estompeaza instantaneu, intrucat pernele ovale izolatoare din spuma si noul design care blocheaza eficient sunetele din imprejurimi, oferindu-ti anularea pasiva a zgomotului, asa cum nu ai experimentat niciodata.

Ai putea spune ca este ca o camera linistita portabila pentru capul tau.
 
 
BUSYLIGHT

Nu te ascunde cand esti in timpul activitatii.
Am dus busylight-ul la un nivel cu totul nou, facandu-l vizibil din orice directie. Lumina rosie este activata automat atunci cand sunteti intr-un apel sau intr-o intalnire sau puteti sa o activati singur prin simpla apasare a unui buton. Deci, chiar si cand ai activtati in mijlocul tuturor, busylight-ul tau te va proteja de toate unghiurile si de toate intreruperile.

Este ca si cum ai avea un paznic de securitate incorporat pentru concentrarea ta.
 
 
BATERIE

Baterie zile intregi.
Indiferent daca intrati si iesiti din intalniri, mergeti pe coridoare sau lucrati de la distanta, este bine sa stiti ca setul cu casca poate suporta ritmul.

 
Incarcare completa
Obtineti autonomie de 37 de ore a bateriei
in 90 de minute.
Incarcare rapida
Obtineti 8 ore de viata a bateriei
in 15 minute
 
CONFORT

Adevarat confort. Adevarat lux.
Ne-am propus sa cream un set cu casca wireless care sa se simta atat de grozav incat ai uita ca il porti. Am conceput forma perfecta folosind masuratori biometrice de la sute de capete. Apoi am adaugat perne din spuma de memorie moale care se muleaza la contururile naturale ale urechii. In cele din urma, am asamblat-o folosind materiale durabile si premium.
 
 
TEHNOLOGIE

Gandeste liber.
In ceea ce priveste lucrurile din cutii, acesta este un lucru mare. Inainte de a-l descarca, chiar detineti o piesa tehnologica de pionierat, care se afla inaintea oricarei alte casti. Dar pentru ca avem un ochi asupra viitorului, actualizarile firmware-ului si pachetele de valori sunt deja pe cale de a-l spori si mai departe.