Casti cu microfon de anulare a zgomotului, casti Xbox One PS4 cu sunet de cristal 3D 3D, casca cu spuma de memorie ,RMEGA, lumina LED, rosu negru


  4.38  |  626 recenzii

   Detalii

Descriere

SONDA 3D IMOBILIATA SI JOC DE JOCURI EXHILARA: Sunetul zgomotos va provoca o experienta proasta de joc.Este important pentru jucatori sa auda pasi si impuscaturi indepartate din diferite directii in Fortnight, PUBG sau CS: go etc. Cu sofer de neodim magnetic magnetic de inalta precizie, castile ofera un 360 -degree peisaj sonor, adaugati un sentiment de realism la sesiunea de jocuri si reproduceti un sunet clar.
FLEXIBLE BOOM MIC: Proiectat pentru persoanele care sufera de zgomotele tastaturii enervante si de alte sunete de fundal, castile Beexcellent iti ridica cu exactitate vocea si diferentiaza zgomotul de fundal si vocea dvs. Cu un design flexibil de 120 °, usor de reglat pozitia micului dupa dorinta si Mai bine pentru chat-uri de joc si alte scenarii de aplicatii.
ERGONOMIC SOFT EARMUFF + HEADBAND ADJUSTABLE + LIGHTWEIGHT: Multi oameni se plang ca purtarea castilor pentru o lunga perioada de timp le va rani urechile.Forma de casti beexcellent sunt concepute pentru a se potrivi natural cu capul uman, urechea este umpluta cu spuma de memorie moale si o banda reglabila ajuta la Se potrivesc capetele diferitelor persoane. Fabricat dintr-un material usor, cu greutatea de numai 0. 95lb, incercam tot ce este mai bun pentru a va permite sa va bucurati de confortul maxim.
COMPATIBILITATE MULTI-PLATFORMA & PLUG AND PLAY: VA RUGAM SA UTILIZATI JACK-ul 3. 5MM pentru a conecta. Un set cu casca = 3 + casti in platforma diferita. Cu 3. jack de 5mm, compatibil cu PS4 Xbox One (versiunea mai veche de Xbox One are nevoie de un Microsoft suplimentar Adaptor, neinclus), laptop Xbox One S / X pentru laptop pentru PC Mac telefon pentru tablete iPad iPad. Usb este pentru a alimenta ledul.
ASISTENTA IN AFARA VANZARII: Experienta dvs. este cea pe care o pretuim in mare parte. Vom face cel mai mare efort pentru a ne asuma responsabilitatea pentru experienta dvs. de cumparaturi.