Casti CREATIVE SUPER X-FI AIR C, 7.1 Surround, RGB, USB, Negru


  4.11  |  390 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti CREATIVE SUPER X-FI AIR C, 7.1 Surround, RGB, USB, Negru
 
 
Experimenteaza realitatea audio magica a Super X-Fi cu Creative SXFI AIR C!
Aceste casti cu micro USB au integrat tehnologia Super X-Fi, care ofera sunet holografic personalizat pentru propriile urechi pentru o experienta de casti de necrezut, care seamana cu sunetul real.

Creative SXFI AIR C au, de asemenea, un slot pentru card SD care transforma castile intr-un player MP3, drivere de 50 mm, control tactil si inel iluminat RGB personalizabil.
 
AUDIO HOLOGRAFIC - UNIC PENTRU TINE, PERSONALIZAT PENTRU TINE
Imaginati-va ca surprindeti experienta de ascultare a unui sistem multi-difuzor high-end intr-un studio profesional si recreati aceeasi experienta expansiva - cu aceeasi profunzime, detalii, realism si imersivitate originale - in castile dumneavoastra.
 
Fiecare dintre noi aude lumea in mod diferit - formele noastre unice de cap si urechi afecteaza modul in care percepem sunetul. Super X-Fi personalizeaza experienta audio a castilor in functie de modul in care auziti sunetul pentru a va oferi cea mai optimizata si realista experienta de ascultare.
Acest lucru se realizeaza prin simpla luare a trei fotografii ale fetei si urechilor cu telefonul.
 
 
MUZICA
Experimentati muzica prin castile in care sunetul suna din nou natural, nu ai sunetul claustrofob pompat direct in urechi. Simtiti-va de parca ascultati artistul cum inregistreaza intr-un studio!
Incercati cateva piese mono vechi din epoca de aur si veti fi uimiti cum Super X-Fi transforma muzica in ceva magic.
 
FILME
Lasati-va intr-o experienta audio holografica oricand cu castile Super X-Fi. Sunt capabile sa transforme videoclipuri intr-o experienta audio cinematografica completa.
SXFI AIR C dispune de un mod USB care va permite sa va bucurati de filme superbe Super X-Fi fara latenta pe computer / Mac.
 
JOCURI
Bucurati-va de jocuri cu functiile cinematografice complete ale Super X-Fi! Etapa sonora a jocului se deschide, prezentandu-va o experienta audio holografica din viata reala, ca si cum ai fi transportat de fapt in mediul de joc in sine. Jocurile tale nu vor mai suna la fel!
 
CONNECTIVITATE USB PENTRU PC SI MAC
Conectati-va prin USB pentru a va bucura de gloria deplina de pana la 7.1. Jocuri si filme cinematografice in Super X-Fi de pe computer si Mac!
 
 
PERFORMANTA AUDIO SERIOASA
Tehnologia incorporata Super X-Fi Creative SXFI AIR C se bazeaza pe fundamentul performantei audio. Creative SXFI AIR C are drivere de neodim de 50 mm, care sunt reglate special pentru a furniza un audio puternic mentinand exactitatea, un atribut esential pentru muzica si filmele.
 
 
  Creative SXFI AIR C are un microfon detasabil ClearComms care va permite sa comunicati cu usurinta cu coechipierii din joc sau cu prietenii prin Skype. Microfonul este special reglat pentru a reproduce vocale impresionant naturale.
 
 
„SUPER X-FI” COMMS-urile tale
Comunicatiile nu vor mai fi la fel! Cu Super X-Fi, experimentati realitatea holografica care iti propulseaza mintea coechipierului tau, ca fiind in aceeasi camera ca tine. Si cu microfonul ClearComms de la SXFI AIR C, prietenii tai te vor auzi tare si clar.
 
 
CONNECTIVITATE USB PENTRU PC SI MAC
Aceasta functie avansata va permite sa va bucurati de gloria deplina de pana la 7.1. Jocuri si filme cinematografice in Super X-Fi de pe computer si Mac!
Mai mult decat atat, aceeasi functionalitate USB este disponibila pe PS4 si Nintendo Switch.
 
 
MATERIALUL INLOCUIBIL PENTRU EARCUPS
Creative SXFI AIR este prevazut cu garnituri de tesaturi confortabile. Materialul este respirabil, permitand disiparea caldurii din urechile ascultatorului, oferindu-va o experienta mai confortabila. Spuma de memorie incorporata se conformeaza capului ascultatorului pentru un confort suplimentar. Earcups-urile pot fi, de asemenea, inlocuibile.
 
 
Forta optima de strangere este esentiala atunci cand creati o casca incredibila. Creative SXFI AIR are o forta de strangere perfect echilibrata, ceea ce o face suficient de liber pentru a fi confortabil, dar suficient de strans pentru a ramane pe capul ascultatorilor.
 
 
INEL RGB complet personalizabil
Auziti intr-o lumina noua! Cu 16 milioane de culori diferite din care sa alegeti, Creative SXFI AIR cu inelul sau usor personalizabil se potrivesc oricarei tinute pe care le alegeti. Utilizatorii pot alege culori cu aplicatia descarcare SXFI AIR Control pentru iOS si Android.