Casti Audio pentru Adolescenti, BuddyPhones Pop, Black, cu limitare a intensitatii sunetului


  4.43  |  358 recenzii

   Detalii

Descriere

Descriere

Odata cu utilizarea sporita a electronicelor, zgomotele puternice au devenit parte din viata de zi cu zi, afectandu-ne copiii si auzul lor in curs de dezvoltare. Pentru a proteja urechile mici, BuddyPhones este conceput pentru fi cea mai adecvata si mai sigura solutie sonora disponibila pentru copii.

Castile Buddyphones POP sunt o optiune ideala, fara fir, pentru urmatoarea generatie de creatori de cultura POP. Dezvoltata special pentru adolescentii care asculta frecvent, gama POP combina doua moduri sigure de ascultare intr-un singur produs creativ si cool. Castile POP pot fi utilizate cu sau fara cablu, ofera capacitati de partajare pentru colaborarea rapida si au incluse un set de stickere expresive.

Castile POP vor inspira grupul demografic al copiilor nativi digital sa continue tendinta de ascultare sigura.

Faceti cunostinta cu cel mai nou membru al familiei BuddyPhones. POP extinde acoperirea audio sigura la o gama mai larga de varste, cu caracteristici si design-uri destinate adolescentilor. Pe baza modelelor anterioare, POP prioritizeaza nevoile de ascultare ale copiilor cu varsta de peste 10 ani. Pentru a mentine ascultatorii nostri in trend, imbinand tehnologia cu moda, POP acopera perfect decalajul intre un produs sigur si un accesoriu stilat.

POP ofera adolescentilor o sesiune audio extinsa cu doua setari de ascultare pentru a alege: Modul sigur (85 dB) si Modul POP (94 dB).

Utilizatorii pot asculta muzica in modul wireless pana la 11 ore prin Bluetooth dar chiar si cand raman fara baterie, datorita cablului de rezerva ce poate fi utilizat chiar si pentru partajare. Pentru confort, castile se pot plia pentru depozitare, iar cupele din burete pot fi spalate.

Detalii produs:

–             Durata baterie: 19 h

–             Splitter pentru partjat muzica

–             Reglare intensitate: 85/94 dB

–             Paduri care pot fi spalate

–             Pot fi pliate

–             Stikere decorative

Specificatii tehnice:

–             Dimensiune difuzor: 30 mm

–             Impedanta: 32 OHM

–             Senzitivitate: 85 dB +/-3dB @1mW 1kHz

–             Cablu: 0,8 m

–             Mufa: placata cu aur de 3,5 mm

–             Frecventa:  20-20kHz

–             Greutate: 109 g

–             Dimensiuni: 170×150 mm desfacute, 110×150 mm pliate