Casca call centre Mpow, HiFi de 3,5 mm pentru PC, USB cu microfon cu anulare a zgomotului, control 2-in-1, Chat clar pentru cursuri, Skype Call, Confortabile pentru adulti, copii


  4.06  |  657 recenzii

   Detalii

Descriere

Casca call centre cu o singura fata: in comparatie cu castile USB Mpow 071, aceste casti de computer 323 au designul pe o singura fata, ideal pentru a avea o ureche deschisa la mediul dvs. in timpul apelurilor desktop.
ANULAREA Zgomotului - Microfonul cu brat de 270 de grade asigura o pozitionare precisa si anularea optima a zgomotului, ramane liber de viziunea periferica a personalului serviciului clienti si ii ajuta pe clienti sa auda fiecare cuvant. De asemenea, il puteti purta pe urechea stanga sau dreapta dupa cum doriti.
CONFORT PENTRU TOATE ZILELE - Fabricat din materiale ABS de inalta calitate si tampoane urechi proteice moi. Castile Mpow Skype ofera o potrivire ultra-usoara pentru serviciul clienti. Este suficient de confortabil pentru a fi purtat toata ziua in timpul celor mai lungi apeluri, in special pentru utilizatorii intensivi de telefonie, inclusiv centre oficiale de asistenta pentru clienti, birouri auxiliare, telesale si organizatii de servicii pentru clienti.
Compatibilitate larga: optiunile de conectivitate USB si 3,5 mm va permit sa lucrati pe o varietate de dispozitive; Compatibil cu Windows 2000/7/8/10 / XP / Vista, Mac OS X, iOS, Android, Tablet PC; Nota: Va rugam sa selectati portul USB daca doriti sa dezactivati sunetul.
Sfaturi prietenoase: Va rugam sa ajustati volumul computerului sau al telefonului mobil daca tot nu auziti clar chiar daca ati atins cel mai mare volum de pe castile noastre de telefon.