Casca Call Center Mpow M5 PRO cu stand , Bluetooth 4.1 , microfon pentru Zoom , Skype, Webinar, PC, VoIP, Desk-Phone, soferi


  4.75  |  788 recenzii

   Detalii

Descriere

CASCA BLUETOOTH ANULATA DE Zgomot: Castile MPOW TRUCK DRIVER au o tehnologie de eliminare a zgomotului care elimina pana la 99. 6% din zgomotul de transmisie pentru apeluri si muzica clare
CONFORT PENTRU TOATE ZILELE: Trebuie sa fiti conectat indiferent daca va aflati in birou sau camioane, cu designul echilibrat peste cap, captuseala cu spuma de memorie , aceasta set de casti BLUETOOTH CU MIC va permite sa purtati toata ziua confortabil .
CONECTARE DUALA A DISPOZITIVULUI: Castile soferului camionului Mpow se pot conecta simultan cu 2 dispozitive Bluetooth. Puteti schimba cu usurinta utilizarea castilor de la un dispozitiv la altul. Aceasta caracteristica este foarte practica daca aveti 2 smartphone-uri sau alte dispozitive.
VIATA LUNGA A BATERIEI: O baza eleganta de incarcare magnetica este inclusa cu setul cu casca MPOW M5 BLUETOOTH, care accepta reincarcarea de 12-15 ori. De asemenea, incarcarea de 2 ore poate oferi timp de vorbire continua de pana la 18 ore si timp de asteptare de 200 de ore.
AVIZ BUN: Apasati dublu MFB pentru a dezactiva MIC si apasati din nou pentru a dezactiva MIC. Observatie: functia de mutare este acceptata doar pe telefoanele mobile in prezent, lucram la aceasta caracteristica, astfel incat sa fie folosita pe PC-uri in viitor.

Unknown Image

 

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

Unknown Image

 

Unknown Image

Bluetooth Headset wireless Bluetooth Headphones with microphone noise cancelling Driver Headset

SPECIFICATIE:
Standard Bluetooth: V4.1
Gama Bluetooth: pana la 10m
Suport: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Greutatea setului cu casca: 48,8 g
Greutatea statiei de incarcare: 230 g
Timp de asteptare: 160 de ore
Timp de incarcare pentru casti: 2 ore
Timp de incarcare de baza: 4 ore
Capacitate statie de incarcare: 2200mAh
Capacitatea bateriei pentru setul cu casca: 180mAh
Timp de convorbire: 18 ore (50% volum)
Tensiune de incarcare: DC 5V