Casca Call Center Mpow HC5 , Bluetooth 5.0 , dual microfon CVC 8.0 , Noise Canceling pentru eliminarea zgomotului , Handsfree Wireless pentru pentru Skype, Webinar, PC, VoIP, Desk-Phone , zoom


  4.48  |  385 recenzii

   Detalii

Descriere

Tehnologie Bluetooth avansată: Qualcomm V5 superior. cip Bluetooth pentru conexiune stabilă și o distanță de pană la 50 ft / 15m intre dispozitivul dvs. cu căști Bluetooth Mpow HC5. Conectivitate Bluetooth duală la două dispozitive in același timp pentru apeluri și muzică. Comutarea perfectă de la lucru la relaxare.
Sunet clar și microfon dual cu anulare a zgomotului: voce HD pentru apeluri și muzică clare pentru o mai bună concentrare in conversație. Această cască fără fir cu CVC8 ,microfon de anulare a zgomotului pentru monitorizarea și contracararea zgomotului ambiental pentru indeplinirea cerințelor de birou deschis și exterior. Cu un design unic de microfon dual, un microfon pentru captarea vocii dvs., altul pentru reducerea zgomotului de fundal. Design rotativ de 270 ° potrivit pentru urechea stangă sau dreaptă. Perfect pentru chat Skype, conferințe, call center, webinar. Zoom , Notă: butonul de dezactivare a sunetului poate fi utilizat doar pe telefonul mobil, dacă trebuie să dezactivați sunetul pe Skype sau alt software de apelare de pe computer, setați-l prin intermediul software-ului.
Durată lungă de viață a bateriei și confort pe tot parcursul zilei: Căștile fără fir de birou Mpow HC5 acceptă pană la 22 de ore pentru a vorbi intr-o incărcare de 1,5 - 2 ore, timp de așteptare de peste 200 de ore, intotdeauna gata să răspundă sau să efectueze apeluri hands-free. Pernele de ureche din piele, ultra-moi, cu căptușeală internă din spumă cu memorie și design la ureche pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei. Bandă din piele reglabilă pentru o potrivire personalizată. Mai mult, căștile rotative de 90 de grade fac căștile de afaceri perfecte pentru stocarea cu economie de spațiu.
Mod wireless / prin cablu Opțional: Căștile Bluetooth fără fir Mpow HC5 funcționează cu aplicații comune de apelare pentru computere, tablete și telefoane mobile. 3. Cablu audio de 5 mm ambalat pentru a lucra cu dispozitivele dvs., care nu au funcție Bluetooth sau pentru a pregăti singur un receptor Bluetooth.
Setarea apelului / muzicii pe computer și software cum ar fi skype, zoom, echipa ms etc.: setul cu cască conectat la computer, introduceți Panoul de control ---- Sunet --- Setați Bluetooth hands-free Audio ca dispozitiv audio implicit. Setați dispozitivul de intrare audio Bluetooth ca dispozitiv implicit pentru microfon. Odată setat corect, vă rugăm să confirmați că și dispozitivul implicit al software-ului dvs. de apelare a fost setat corect (dacă nu există sunet pentru prima dată, faceți dublu clic pe MFB pentru a activa setul cu cască). Dacă doriți să ascultați muzică pe sistemul Windows, urmați pașii de mai jos: introduceți Panoul de control ---- Sunet --- Setați Bluetooth Audio Renderer ca dispozitiv audio implicit. Setați dispozitivul de intrare audio Bluetooth ca dispozitiv implicit pentru microfon.