Casca Call Center Mpow cu stand ,Hands-Free Wireless, Bluetooth 4.1 , microfon pentru Skype, Webinar, PC, VoIP, Desk-Phone


  4.5  |  740 recenzii

   Detalii

Descriere

Apasati dublu MFB pentru a dezactiva MIC si apasati din nou pentru a dezactiva MIC. Observatie: functia de mutare este acceptata doar pe telefoanele mobile in prezent, lucram la aceasta caracteristica, astfel incat aceasta sa fie utilizata pe computere in viitor.
【Sunet audio HD Head Casca Mpow Bluetooth Noise Canceling cu tehnologie Bluetooth A2DP ofera un sunet stereo exceptional, natural si bogat pentru apeluri, muzica si multimedia. Puteti asculta muzica in timpul pauzelor de lucru.
Time Timp de redare de 17 ore si statie de incarcare portabila Head Setul cu casca Bluetooth Mpow vine cu o statie de incarcare puternica (suport de 200 de ore). Setul cu casca Bluetooth cu microfon poate contine pana la 17 ore de convorbire, iar suportul de incarcare poate fi incarcat de 10 ori pentru setul cu casca fara fir. Cu cablul USB furnizat, poate incarca cu usurinta unitatea de incarcare, nu va faceti griji cu privire la capacitatea bateriei!
【Cuplare multiparta si compatibilitate larga】 Cu Bluetooth 4.1, castile Mpow Bluetooth Chat accepta compatibilitatea universala cu PC, Smartphone, laptop si Gestionare tableta. Conexiunea multipunct a castii de chat va permite sa conectati simultan 2 dispozitive cu o raza de actiune de 10 metri.
【Casti de telefon usoare si profesionale】 Castile Bluetooth Mpow au doar 48g, un amplificator flexibil de microfon asigura cea mai buna calitate a sunetului. Castile proteice respirabile de la castile fara fir Mpow asigura o potrivire perfecta si o durabilitate durabila pentru a va asigura confortul si eficienta muncii pe tot parcursul zilei.