Casca Call Center Mpow cu stand , Bluetooth 4.1 , microfon pentru Skype, Webinar, PC, VoIP, Desk-Phone


  4.2  |  767 recenzii

   Detalii

Descriere

Casti Bluetooth Mpow cu microfon care anuleaza zgomotul si tehnologia Bluetooth A2DP ofera un sunet stereo exceptional, natural si bogat pentru apeluri, muzica si multimedia. Il puteti folosi pentru a asculta muzica in timpul pauzelor.
Castile Bluetooth Mpow vin cu o statie de incarcare puternica (suport de 180 ore). Castile Bluetooth cu microfon pot tine 18 ore de convorbire, iar statia de incarcare poate fi incarcata de 10 ori pentru castile wireless. Cu cablul USB furnizat, acesta poate incarca usor statia de incarcare, nu va faceti griji cu privire la capacitatea bateriei!
 Cu Bluetooth 4.1 accepta casti Bluetooth Chat Mpow pentru gestionarea compatibilitatii universale cu PC, smartphone, laptop si tableta. Cu conexiunea in mai multe puncte a castilor de chat, puteti conecta simultan 2 dispozitive cu o autonomie de 10 m.
in timpul unui apel, apasati de doua ori butonul multifunctional pentru a opri microfonul si apasati de doua ori pentru a anula. Este necesar daca trebuie sa tusezi sau sa stranti. Sau daca aveti informatii sensibile sau dificile, puteti utiliza Setul cu casca Bluetooth Mpow pentru a muta pentru a cere rapid sfatul unui coleg. Function Functia de mutare este DOAR pentru telefonul mobil
Castile Bluetooth Mpow sunt de numai 48 g, amplificatorul flexibil de microfon asigura cea mai buna calitate a sunetului.