Boxe Edifier 2.0 R12U-RD, 4W, Rosu


  4.02  |  242 recenzii

   Detalii

Descriere

Boxe Edifier 2.0 R12U-RD, 4W, Rosu

 

 

 

Da viata computerului tau cu difuzoare cu alimentare USB.

 

Caracteristici:

  • Difuzoare pentru computer alimentate prin USB;
  • Conectati o varietate de dispozitive cu AUX de 3,5 mm;
  • Conectati castile pentru confidentialitate.

 

Mai puternic si mai bogat

Navigarea pe web pentru o stea viitoare poate fi frustranta atunci cand difuzoarele computerului nu sunt suficient de puternice. Difuzoarele pentru rafturi R12U USB 2.0 Edifier sunt aici pentru a va face navigarea mai placuta. Difuzorul alimentat prin USB este suficient de mic pentru a calatori cu dumneavoastra si suficient de zgomotos pentru a va auzi videoclipurile mai tare si mai clar. Difuzoarele de raft compacte Edifier R12U sunt difuzoare mici, dar puternice, utile oricui are un birou mic sau are nevoie de difuzoare din mers. Aceste difuzoare active sunt alimentate prin USB. Aceste difuzoare 2.0 sunt partenerul ideal pentru orice computer, notebook sau laptop.

 

Sunet echilibrat

Oricat de mici ar fi, difuzoarele USB R12U produc un sunet de doua ori mai mare decat dimensiunea sa. Proiectat cu un port reflex bas, orice joci prin difuzorul Edifier este clar si bogat, oferind un bas superior. Difuzoarele pentru rafturi USB R12U sunt concepute pentru a se potrivi unui spatiu mic pentru cei cu spatiu limitat la birou, oferind o performanta audio excelenta la un pret accesibil.

 

Controlati-l fara efort

Cu un buton simplu, porniti sau opriti difuzoarele computerului USB R12U si reglati volumul. Toate reglajele de care aveti nevoie intr-un singur cadran. Cu intrarea auxiliara de 3,5 mm puteti conecta iPod-ul, tableta, laptopul sau telefonul direct la difuzor pentru a reda muzica preferata. Intrarea auxiliara inseamna, de asemenea, ca va puteti conecta cu dispozitive audio portabile, cum ar fi playere MP3.

 

Fler modern

Difuzoarele USB multimedia Edifier R12U au o caracteristica unghiulara unica care conduce sunetul direct catre dumneavoastra, pentru o experienta de ascultare mai buna. Faceti difuzorul alimentat prin USB partenerul perfect al computerului. Designul modern si elegant al boxelor de computer USB compact R12U este foarte distractiv intr-un pachet mic; audiofilii se pot bucura de muzica lor cu stil.