Amplificator/DAC pentru casti gaming SteelSeries GameDAC


  4.19  |  710 recenzii

   Detalii

Descriere

Amplificator/DAC pentru casti gaming SteelSeries GameDAC


 

Upgrade-ul pe care il asteapta castile tale
construit pentru gaming, GameDAC transforma orice PS4 sau PC intr-un sistem audio performant, ocolind DAC-urile de fidelitate scazuta, de calitate slaba, gasite in controlerele tipice pentru console, casti USB si placi de sunet pentru PC.




Performanta DAC de top
Inima Arctis Pro + GameDAC este legendarul DAC de referinta ESS Saber 9018, venerat pentru calitatea sa audio de neegalat cu 121 dB de raza dinamica si -115 dB THD + N. Acest lucru face ca sunetul bass sa fie mai strans, efectele de sunet individuale mai distincte, iar punctele de pozitie mai precise.




Certificat audio Hi-Res
GameDAC este primul DAC pentru jocuri care primeste ravnita certificare Hi-Res Audio. Experimenteaza calitatea uluitoare a fisierelor WAV, FLAC si DSD fara pierderi, transmite fluxuri din surse Hi-Res precum Tidal si fii pregatit pentru viitorul audio de jocuri de inalta rezolutie cu suportul original de 96 kHz, 24-bit al GameDAC.




Compatibilitate universala
Fie ca aveti casti Arctis sau o pereche separata de casti high-end sau orice alta casca pentru gaming, GameDAC iti ridica experienta de jocuri cu un sunet puternic de inalta fidelitate prin intermediul jack-ului universal de 3,5 mm.