Adaptor USB casti gaming TurtleBEach Atlas Edge Audio Enhancer,Waves Nx 3D Audio


  4.19  |  49 recenzii

   Detalii

Descriere

Adaptor USB casti gaming TurtleBEach Atlas Edge Audio Enhancer,Waves Nx 3D Audio

 

Turtle Beach Atlas Edge PC Audio Enhancer ofera setului cu casca existent un avantaj instant pe computer. Accesati Control Studio de la Turtle Beach, o noua suita de software desktop, care permite o multitudine de caracteristici pentru a va personaliza sunetul, inclusiv Waves Nx 3D Audio imersiv, monitorizarea microfonului si Superhuman Hearing de la Waves, un inovator castigator al Grammy, software audio de ultima generatie. Atlas Edge ofera compatibilitate completa si configurare usoara prin portul USB al oricarui computer. In plus, mufa femela de 3,5 mm se conecteaza cu orice casca de joc pasiva cu fir si cu o lungime de 66 inci a cablului, functioneaza cu orice setare de jocuri pe PC.

 

Compatibilitate universala

Mufa feminina de 3,5 mm se conecteaza cu orice set de casti cu fir pasiv. Compatibilitate completa prin portul USB al oricarui computer. Configurati si deblocati cu usurinta functiile noii suite software de control Turtle Beach Control Studio.

 

Waves Nx 3D Audio

Waves Nx ofera o experienta audio 3D captivanta, oferind o precizie precisa a locatiei si un sunet realist, permitand jucatorilor sa se afle in interiorul jocului. Recreand sunete din lumea reala intr-un spatiu virtual, Waves Nx 3D Audio inconjoara jucatorul intr-un mediu natural creand o scena spatiala mai precisa, astfel incat sa poata alege cu usurinta sunete importante pentru a-i ajuta sa castige.

 

Control Studio

Deblocati functiile noii suite software a Turtle Beach pentru a va personaliza experienta audio si a actualiza instantaneu setul cu casca existent. Cu ajutorul sunetului Waves Nx 3D, monitorizarea variabila a microfonului, chatul de intrare dinamic si cresterea microfonului si macro-urile personalizabile pentru caracteristicile audio fac ca orice casca cu fir pasiv construita sa castige pe PC.

 

Lungime convenabila a cablului

Ideal pentru statiile de lupta personalizate, cablul de 66 inch functioneaza cu orice setare de jocuri.

 

Control independent al volumului jocului si chatului

Reglati independent si gasiti cu usurinta echilibrul perfect intre sunetul jocului si sunetul chatului.

 

Presetari audio EQ, inclusiv Bass Boost

Imbunatatiti-va experienta de joc cu presetarile audio EQ, inclusiv Bass Boost, Natural Sound, Bass si Treble Boost si Vocal Boost. Personalizati-va experienta audio prin crearea propriilor presetari utilizand egalizatorul de 10 benzi.

 

Dynamic Chat Boost

Activati impulsul de chat optimizat cu Waves MaxxVolume pentru a creste automat volumul de chat primit peste sunetul jocului in timpul varfurilor de joc puternice, astfel incat sa va auziti clar colegii de echipa si sa nu pierdeti niciodata o comanda sau sa va creati propria setare de chat personalizata utilizand egalizatorul specific de chat de 10 benzi.

 

Compatibilitate macro

Aveti comenzile audio preferate la indemana cu macro-uri configurabile pentru functii audio.